Vreau să particip la RePatriot Summit 2019

În perioada 3-6 octombrie a.c., RePatriot Summit, Ediția a IV-a va aduce împreună 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri români din Diaspora cu 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri de succes din România. Dacă doriți să fiți printre noi, vă rugăm să completați formularul de mai jos până la 23 septembrie 2019. Pentru orice alte informații, ne puteți scrie la summit@repatriot.ro.

La Summit, vom îmbina pe parcursul a 4 zile întâlnirile oficiale cu întâlniri informale, organizate pe domenii de activitate şi interes, în care veţi afla informaţii concrete direct de la oameni de afaceri, ca dumneavoastră.  Joi, 3 oct vă așteptăm cu un Cocktail de bun venit în Gura Humorului. Vineri, 4 oct o să aibă loc lucrările Summitului RePatriot, la ToacaBellevue, iar seara îi aplaudăm pe românii premiați la Gala Top 100 Români de Pretutindeni, Ediția 2019Sâmbătă și duminică vom vizita împreună Bucovina și vom stabili pașii următori de acțiune. 

Completează formularul de mai jos
*Toate câmpurile sunt obligatorii

    * Cina din cadrul Galei Top 100, din 4 octombrie, este oferită de Consiliul Județean Suceava.
    * Alte cheltuieli logistice cu sala, echipamente tehnice, materialele puse la dispoziție, management-ul evenimentului, momente artistice etc. sunt suportate de Repatriot sau partenerii.

    Sunt de acord ca Fundația Romanian Business Leaders - RBL, cu sediul în Mogoșoaia, Str. Chitila Pădure nr. 2 bis, Ilfov, România, prin RePatriot, să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, în următoarele scopuri: Noutăți, comunicări, evenimente organizate și contactarea în vederea desfășurării sondajelor de opinie.
    Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior, printr-o simplă notificare către RBL - RePatriot la office@repatriot.ro / office@rbls.ro

    danu