Vreau să particip la RePatriot Summit 2023

Este din nou timpul Summitului RePatriot. Rezervă zilele dintre 5 Octombrie până în 8 Octombrie ca să fii cu ai Tăi, Acasă. La reuniunea a anuală a familiei românilor de pretutindeni. Pregătim o ediție specială cu lucrări și activități gândite în așa fel încât, împreună, cu încredere, să facem lucrurile să meargă românii de pretutindeni și pentru România. Patru zile de lucrări intensive pentru viitorul nostru și al României. 

Agenda Repatriot Summit 2023 poate fi văzută aici.

*Toate câmpurile sunt obligatorii


  * Cazarea este oferită doar în Constanța

  ** Aceste costuri acoperă parțial cheltuielile de participare la summit (mese, sesiune sailing Constanța, cazare, în funcție de pachet etc.). Drept urmare, apreciem orice propunere de sponsorizare suplimentară vă rugăm să o menționați la observații.

  *** Costul pachetelor nu se rambursează în caz de neparticipare.   


   

  Sunt de acord ca Fundația Romanian Business Leaders - RBL, prin RePatriot, cu sediul în Mogoșoaia, Str. I.C. Brătianu nr. 145, Ilfov, România, să prelucreze datele mele personale în următoarele scopuri: Noutăți, comunicări, evenimente organizate și contactarea în vederea desfășurării sondajelor de opinie.

  danu

  Sunt de acord ca Fundația Romanian Business Leaders - RBL, prin RePatriot, cu sediul în Mogoșoaia, Str. I.C. Brătianu nr. 145, Ilfov, România, să prelucreze fotografiile în care voi apărea în cadrul RePatriot Summit 5-8 Octombrie 2023.

  danu


  ***Prețul pachetelor nu se rambursează în caz de neparticipare.

  ****Pentru alte opțiuni de pachete, vă rugăm să menționați în observații.