Vreau să particip la RePatriot Summit 2022

Este din nou timpul Summitului RePatriot. Rezervă zilele dintre 6 Octombrie până în 9 Octombrie ca să fii cu ai Tăi, Acasă. La reuniunea a anuală a familiei românilor de pretutindeni. Am pregatit o ediție specială cu lucrări și activități gândite în așa fel încât, împreună, cu încredere, să facem lucrurile să meargă pentru fiecare dintre românii de pretutindeni și pentru România. Patru zile de lucrări intensive pentru viitorul nostru și al României. 

*Toate câmpurile sunt obligatorii

   

   

   

   

  *Participarea la lucrările summitului de la Palatul Republicii din Chișinău este gratuită.

  ** Aceste costuri acoperă parțial cheltuielile de participare la summit (cazare, mese la standard de 4*, transport tren privat Iași-Chișinău). Drept urmare, apreciem orice propunere de sponsorizare suplimentară vă rugăm să o menționați la observații.
  ***Valoarea pachetului se va ajusta corespunzător în funcție de răspunsurile la întrebările de mai sus, după validarea participării la Repatriot Summit 2022.

   


   

  Sunt de acord ca Fundația Romanian Business Leaders - RBL, prin RePatriot, cu sediul în Mogoșoaia, Str. I.C. Brătianu nr. 145, Ilfov, România, să prelucreze datele mele personale în următoarele scopuri: Noutăți, comunicări, evenimente organizate și contactarea în vederea desfășurării sondajelor de opinie.

  danu

  ***Prețul pachetelor nu se rambursează în caz de neparticipare.