Se apropie cea de-a treia ediție a Summit-ului RePatriot: NOI FACEM ROMÂNIA MAI BUNĂ!

 

Între 4-7 octombrie vom fi împreună la Alba Iulia pentru a sărbători Centenarul României. Vor fi alături de noi lideri de business, din Țară și din Diaspora, purtători ai credinței că “se poate!”.

 

Mesajul nostru este simplu: Hai să facem împreună afaceri acasă! Centenarul înseamnă, în primul rând, să ne unim forțele pentru un viitor așa cum ni-l dorim!

 

În cadrul evenimentului vom explora subiecte legate de oportunitățile de afaceri pe care România le oferă și cum arată contextul pentru demararea acestora, dar și cum putem consolida punțile de colaborare și promovare reciprocă între noi. De asemenea, vom lansa, în premieră, Topul 100 Români de pretutindeni. Te invităm să nominalizezi și tu persoane care consideri că merită să fie aplaudate, în cadrul acestei Gale de premiere completând următorul formular.

 

Vă așteptăm la RePatriot Summit, la Alba Iulia! Împreună putem să aducem Diaspora alături de ţară pentru a ne fi ancoră de stabilitate, securitate şi bază pentru accelerarea dezvoltării economice.


Vino la RePatriot Summit să:

  • Ai un dialog deschis cu oameni de afaceri din sectorul tău de business
  • Afli oportunitățile de investiții din România
  • Cunoști antreprenori din noua generație
  • Întâlnești investitori
  • Vizitezi Alba Iulia, într-un cadru informal, cu alți oameni de business


Vreau Sa Particip