RePatriot Summit 2024 | 3 - 6 octombrie

Anul acesta pregătim multe surprize!  Cea de-a noua ediție va avea loc în perioada 3 – 6 octombrie 2023, în România (oraș tbc) și vă așteptăm cu drag alături de noi!

Fiecare dintre cele opt ediții ale celui mai mare summit dedicat Diasporei românești a adus împreună peste 300 de antreprenori şi manageri de top de peste hotare, împreună cu antreprenori și manageri de top din România, demonstrând cât de intens “Credem în România” și cum acest lucru poate schimba viitorul țării noastre. Și, cum ne dorim să construim împreună, așteptăm rezervările voastre la summit@repatriot.ro.RePatriot Summit 2023 | 5 - 8 octombrie

În fiecare an oamenii de afaceri din toată lumea se reunesc la RePatriot Summit! Cea de-a șaptea ediție a summitului va avea loc în perioada 5 – 8 octombrie 2023, la București și Constanța. Vom aduce la aceeași masă, ca de fiecare dată, antreprenori şi manageri de top de peste hotare cu antreprenori şi manageri de top din România pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri.

Vino alături de noi – aici detalii! Să fim împreună la cel mai mare Summit dedicat Diasporei românești care reunește antreprenori și români de succes de pretutindeni. Credem în România!RePatriot Summit 2022 | 6 - 9 octombrie

Între 6 și 9 Octombrie a avut loc la Iași și Chișinău Summitului RePatriot – Răspundem Provocărilor Împreună, la care au participat peste 300 de manageri și antreprenori din toată lumea, care dețin sau administrează active de peste 50 miliarde de euro.

.

Au fost abordate, într-un format dinamic care a oferit conectare, două provocări majore ce influențează viața românilor de pretutindeni: Războiul și Criza. Răspunsurile oferite de antreprenorii cu experiență națională și internațională, precum și interacțiunea cu persoane cheie din administrație au generat soluții și implicare suplimentară. Agenda aici.

.

Debutul RePatriot Summit a întrunit experți de securitate cibernetică întruniți în a 5-a conferință CyberShare care a atras atenția asupra riscurilor în creștere din domeniu și a prezentat soluțiile avute la îndemână prin cooperarea cu specialiști din diaspora. Apoi, participanții sosiți la Iași din toată lumea au primit salutul Bisericii Ortodoxe și Bisericii Catolice, Președinției, Guvernului, Parlamentului, administrației locale și județene care au dat un mesaj extraordinar pentru o conectare mai strânsă cu patria mamă. Citește mai multe aici.

.


RePatriot Summit 2021 | 30 septembrie - 3 octombrie

Cea de-a șasea ediție a summitului a avut loc în perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, la București şi la Sinaia, unde antreprenori şi manageri de top din Diaspora s-au întâlnit cu antreprenori şi manageri de top din România pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri.

_

Acțiunea anunțată din timp a început joi, 30 septembrie 2021, cu deschiderea lucrărilor celei de-a VI-a ediții la Parlamentul României cu încercarea de a da mai multă credibilitate autorităților din România în care mulți români nu mai au încredere. Deschiderea a fost precedată de vernisarea unui catalog excepțional Fotogeografica sprijinit de RePatriot și Casa de Cultura a Studentilor din București, cu fotografii premiate care surprind România frumoasă autentică, precum și o expoziție cu o selecție de lucrări. Atmosferă marcată de bucuria revederii și întâlnirea a continuat printr-un concert extraordinar al Orchestrei Metropolitane București.

Summitul a continuat apoi la Sinaia cu discuții și întâlniri creative de lucru și networking. Participanți de pe întreg mapamondul cu investiții în România, viitori potențiali investitori și nu numai s-au conectat timp de 4 zile pentru un schimb de bune practici și realizarea unei sinergii cu rezultate. Mai multe aici.


RePatriot Summit - Credem în România, 1-4 octombrie 2020

Cel mai mare eveniment antreprenorial dedicat conectării românilor de pretutindeni cu țara, un maraton de 4 zile. 

În perioada 1-4 octombrie, ediția a cincea a RePatriot Summit a adus împreună peste 500 de oameni de succes și antreprenori români din toate colțurile lumii. S-a transmis live din toată lumea, oameni de afaceri și lideri în diverse domenii de activitate din Diaspora și din țară au analizat și propus soluții de relansare a României. Au fost prezenți live români din SUA, Republica Moldova, Spania, Italia, Grecia, Marea Britanie, Belgia, Qatar, Franța, Moldova, Canada, Chile, Maroc, Norvegia, Ungaria, Luxemburg, Cambodgia, Olanda, Australia, Turcia, Germania, Irlanda, Elveția, Danemarca, Noua Zeelandă, Emiratele Arabe Unite și din alte țări. 

 

“Cea mai mare parte a interacțiunii din timpul summitului a fost online și nu mă așteptam ca emoția să fie mai mare decât atunci când ne-am văzut față în față. Am fost mai mulți, mai puternici și mai conectați, iar impactul nostru în rețele sociale a depășit deja peste 1 milion de conexiuni unice. Românii vor să fie conectați, mulți vor să investească, unii se gândesc să revină și toți doresc o Românie mai bună.”, a spus Marius Bostan, antreprenor în serie și inițiator al RePatriot

 

În colaborare cu revista Newsweek, anul acesta a fost lansată a doua ediție „Top 100 de Români de Pretutindeni”. În cadrul Galei de premiere din 3 octombrie, antreprenorii prezenți i-au aplaudat pe românii nominalizați în cele 10 categorii, surse de inspirație pentru comunitățile din Țară sau din Diaspora din care fac parte. Topul lansat îl puteți vedea aici.

Experiența noastră a fost surprinsă și în imagini, aici.  Înregistrările, participanții și alte detalii despre a cincea ediție le puteți vedea aici.


RePatriot Summit - Credem în România, 3-6 octombrie 2019

Credem în România – au spus peste 200 de antreprenori de pretutindeni la ediția a patra a Summit-ului RePatriot!

România este, de multe ori, mai atractivă pentru investitorii străini decât pentru propriii cetățeni, a fost unul dintre mesajele centrale ale celei de-a patra ediții a RePatriot Summit, care s-a desfășurat la Gura Humorului între 3 și 6 octombrie. Pe parcursul celor 4 zile, cei prezenți au analizat situația României, au împărtășit proiectele proprii, au făcut planuri pentru noi afaceri profitabile pentru România și au spus ce ar putea face în continuare. Mai multe aici.

 

În colaborare cu revista Newsweek, anul acesta a fost lansată a doua ediție „Top 100 de Români de Pretutindeni”. În cadrul Galei de premiere din 4 octombrie, din Bucovina, antreprenorii prezenți i-au aplaudat pe românii nominalizați în cele 10 categorii, surse de inspirație pentru comunitățile din Țară sau din Diaspora din care fac parte. Topul lansat îl puteți vedea aici.

Experiența noastră a fost surprinsă și în imagini, aici.  Înregistrările, participanții și alte detalii despre a patra ediție le puteți vedea aici.

 

Noi credem în România și suntem siguri că va trece la următorul nivel prin contribuția fiecăruia dintre noi

 


Repatriot Summit - Noi facem România mai bună, 4-7 octombrie 2018

A treia ediție RePatriot Summit a adus împreună la Alba Iulia peste 200 de proprietari și administratori ai unor afaceri ce totalizează milliarde euroAu fost discutate oportunitățile de afaceri din România – IT-ul, agricultura, real estate, turism și dezvoltarea de noi tehnologii fiind identificate ca domenii cu excelent potențial de dezvoltare -, au fost prezentate cadrul investițional și potențialele surse de finanțare care pot fi atrase pentru românii din Diaspora, au fost explorate parteneriate strategice de business între oamenii de afaceri din țară și din afara ei și a fost facilitat transferul de know-how și de experiențe înspre și dinspre România.

 

În colaborare cu revista Newsweek, anul acesta a fost realizat în premieră Top 100 de Români de Pretutindeni, un top realizat pe baza voturilor antreprenorilor RePatriot. Participanții prezenți i-au aplaudat pe românii care au performat în zece domenii de business aflați în acest top în cadrul Galei de premiere din 5 octombrie, de la Alba Iulia. Topul lansat îl puteți vedea aici.

Înregistrările, participanții și alte detalii despre a treia ediție le puteți vedea aici.


RePatriot Summit - Investim în România, 4-8 octombrie 2017

A doua ediție RePatriot Summit, Investim în România, a fost a avut loc în perioada 4-8 octombrie 2017, la București şi la Poiana Braşov. Această ediție a fost mai puţin formală decât la lansare, în 2016, marcată de pragmatism, vizând investiţii concrete care pot fi realizate în ecosistemul economic românesc.

 

Dincolo de investiţii financiare, România are nevoie de expertiza dobândită de românii de succes din afara graniţelor şi de mentalitatea deschisă a acestora pentru a transforma întreg mediul de business autohton.

 

Aproximativ 300 de antreprenori români din Diaspora și din țară au interacționat timp de 4 zile, invitati de liderii RePatriot. În vreme ce accentul a fost pus pe oportunităţile de investiţii oferite de România, participanţii din străinătate (în majoritatea lor din Europa, dar şi din Statele Unite ale Americii şi Canada) au vorbit deschis despre principalele temeri pe care le au în legătură cu revenirea în ţară alături de întreaga familie. Citește mai departe aici.

Înregistrările, participanții și mai multe detalii despre a doua ediție le puteți vedea aici.


RePatriot Summit - Împreună pentru România, 5-9 octombrie 2016

Prima ediție RePatriot Summit, Împreună pentru România, a avut loc în perioada 5-9 octombrie 2016, la Bucureşti şi în Delta Dunării. În cadrul acestuia, 100 de antreprenori români din Diaspora, alături de 100 de antreprenori de top din România s-au întâlnit pentru prima dată într-un cadru de lucru cu Preşedintele, Premierul, membrii Guvernului, preşedintele ANAF, şefi ai Băncii Naţionale, bancheri, organizaţii patronale din ţară.

 

Predictibilitate, transparenţă şi să dispară frica faţă de stat! În doar câteva cuvinte, sunt principalele „revendicări“ ale antreprenorilor români care au reuşit să îşi construiască business-uri solide în afara ţării. Pentru prima dată după mai bine de două decenii şi jumătate, oamenii de afaceri din din Diaspora au fost chemaţi acasă pentru a fi invitaţi să investească bani în ţara lor de origine sau măcar să transfere o parte din know how-ul câştigat pe toate continentele. Citește mai departe aici.

 

Mesajul nostru a fost și este simplu: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!

Înregistrările, participanții și mai multe detalii despre prima ediție le puteți vedea aici.