3. sr

Se apropie cea de-a doua ediție a Summit-ului RePatriot: INVESTIM ÎN ROMÂNIA!

În perioada 4-8 octombrie 2017, oameni de afaceri români de succes din țară și din Diaspora se vor întâlni pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri. Printre domeniile abordate în acestă ediție vor fi: high tech, turism și servicii, agribusiness și real-estate. Vom discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și riscuri asociate, precum și despre cum putem contribui la o țară mai bună pentru toți românii, oriunde s-ar afla. 

Mesajul nostru este simplu: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!

Participanții sunt așteptați pe 4 octombrie, miercuri seara, la cocktail-ul de bun venit. Pe 5 octombrie, joi, la București, vor începe lucrările Summit-ului, la care vor fi invitați, alături de oameni de afaceri, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Parlamentului, ai administrației centrale și locale, reprezentanți din domeniul financiar-bancar, academic și cultural. Pe 6 octombrie dimineața vom pleca la Poiana Brașov, pe traseul Sinaia-Bușteni-Predeal. Timp de două zile, vom îmbina discuțiile organizate într-un cadru  aplicat cu excursii turistice și experiențe autentic românești. Duminică, 8 octombrie, vom evalua acțiunea noastră și vom stabili pașii următori pentru concretizarea inițiativelor de investiții.

Vă așteptăm la RePatriot Summit – Investim în România! Împreună putem să aducem Diaspora alături de ţară pentru a ne fi ancoră de stabilitate, securitate şi bază pentru accelerarea dezvoltării economice. Detaliile primei ediții le puteti găsi aici.


Vino la RePatriot Summit să:

  • Ai un dialog deschis cu oameni de afaceri din sectorul tău de business
  • Afli oportunitățile de investiții din România
  • Cunoști antreprenori din noua generație
  • Întâlnești investitori
  • Vizitezi Poiana Brașov, într-un cadru informal, cu alți oameni de business

 


Vreau Sa Particip la Summit in 2018