.

În fiecare an RePatriot Summit reunește Acasă oameni de afaceri români din toată lumea

.

RePatriot Summit 2024 va avea loc în perioada 3 – 6 octombrie, în București și Predeal și te invităm alături de noi! Ajuns la a noua ediție, summitul va aduce împreună 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri români din străinătate cu 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri de succes din România și ne dorim să fiţi printre noi. Vom discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și cum arată contextul pentru dezvoltarea afacerilor în România, precum și despre cum putem consolida punțile de colaborare. Astfel, vom lansa noi parteneriate strategice și de afaceri.

Fiecare dintre cele opt ediții ale celui mai mare summit dedicat Diasporei românești a adus împreună în fiecare an peste 300 de antreprenori şi manageri de peste hotare, împreună cu antreprenori și manageri din România, demonstrând cât de intens “Credem în România” și cum acest lucru poate schimba viitorul țării noastre. Acțiunea de anul acesta este o continuare firească a edițiilor precedente, când am încurajat conectarea Diasporei la mediul de afaceri din România.

.

Deschiderea oficială a ediției de anul acesta va avea loc în 3 octombrie, de la ora 14.00 în București, unde vom celebra personalități românești din toată lumea la gala festivă “Top 100 Români de Pretutindeni”, ediția a VII-a. După care gândurile noastre toate se vor îndrepta spre lucrările și acțiunile gândite cu grijă pentru această ediție la Predeal.

Pregătim multe surprize! Ce putem spune de acum e că recomandăm ca sosirea în Predeal să fie în seara din 3 octombrie, când vom continua discuțiile la petrecere și fiecare dintre noi va avea ocazia să se prezinte. Vineri, pe 4 octombrie, ne vom reuni în cadrul sesiunilor de lucru și activităților menite să adune toate gândurile către soluțiile cele mai bune pentru noi toți și țara noastră. În 5 octombrie sunăm deșteptarea dis-de-dimineață pentru că vom pleca în drumeție și vom lucra în echipe. Revenim seara, cînd vom prezenta proiectele, iar duminică, 6 octombrie, tragem concluziile împreunâ și revenim spre casă.

.

Vino și tu alături de noi! Să fim împreună la cel mai mare Summit dedicat Românilor de Pretutindeni.

.


PARTENERI

Organizatori


PARTENERI MEDIA