site sr

Summit-ul de Business RePatriot – Investim în România este un eveniment organizat de RePatriot în perioada 4-8 octombrie la București şi la Poiana Braşov. În cadrul evenimentului, 100 de antreprenori şi manageri de top din Diaspora se vor întâlni cu 100 de antreprenori şi manageri de top din România pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri. Echipa RePatriot își propune să creeze punţi de legătura  care să stimuleze repatrierea cât mai multor români și să aducă Diaspora alături de ţară pentru a fi ancora de stabilitate, securitate şi, totodată, bază pentru accelerarea dezvoltării economice. 

Mesajul nostru este simplu: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!


Obiective

  • Prezentarea oportunităților pe care România le oferă investitorilor, în general, și investitorilor români din Diaspora în special.
  • Prezentarea, într-un mod pragmatic, a cadrului general pentru investiții în România, transpusa prin realizarea unui studiu despre contextul investițional în România
  • Facilitarea dialogului și construirea unei punți de colaborare și promovare reciprocă a celor două categorii de invitați participanți.
  • Obținerea de rezultate concrete, respectiv: noi investiții atrase în România, lansarea de parteneriate strategice, idei de afaceri, exporturi.
  • Realizarea unei platforme de discuții și de generare inițiative legislative și nu numai în scopul îmbunătățirii mediului de afaceri românesc. Tocmai de aceea, Summit-ul va facilita discuțiile formale cu cele informale, networking-ul cu dezbaterile pe subiecte de interes pentru oamenii de afaceri sau companiile doritoare să investească în România.


Organizatori

logo organizatori


Parteneri

Cu Sprijinul: