*

RePatriot App. Oportunități pentru antreprenori români de pretutindeni

*

RePatriot apropie românii de pretutindeni mai mult ca niciodată. Prin aplicația RePatriot te poți conecta cu români din toată lumea și poți fi mereu la curent cu oportunitățile pe care aceștia le oferă, cum ar fi locuri de muncă în țară, parteneriate, programe de investiții, servicii, evenimente, networking sau pur și simplu informații utile. Mai mult decât atât, îți poți expune posibilitățile de asociere de care ceilalți membri pot fi interesați.

*

Distanțati fizic, dar conectați prin firul albastru. Acum aveți legătura. Ai la îndemână un ‘fir albastru’ invizibil, dar foarte puternic care conectează instant cele două părți ale aceluiași popor, diaspora cu cei de acasă. Descarcă gratuit RePatriot App din Google Play Store sau Apple App Store și ești permanent conectat la oportunitățile oferite de românii din toate colțurile lumii! 

*

Singura aplicație de antreprenoriat care conectează diaspora cu țara și investițiile românești în toată lumea

*Ce faci cu RePatriot App?Te conectezi cu evenimentele românilor de pretutindeni

Găsești locurile de muncă din România care te interesează

Eștila curent cu știrile din țară care contează și poveștile de succes ale românilor

Descoperi sau îți expui oportunitățile de investiții si parteneriate care ți se potrivesc

Români de pretutindeni, uniți-vă! Prin RePatriot App.

*

Aplicația RePatriot este ceea ce ai nevoie pentru a fi mereu în legătură cu ai tăi. Dacă vrei să dezvolți o afacere în România, să îți găsești un loc de muncă acasă, să-ți extinzi afacerea prin intermediul parteneriatelor cu românii din diaspora, să vezi evenimentele românilor de pretutindeni sau să afli acele știri care te conectează cu ai tăi, oriunde s-ar afla, acum ai legătura!

*

Antreprenori români din toate colțurile lumii, uniți-vă de acum prin RePatriot App, singura aplicație de antreprenoriat care conectează permanent diaspora cu țara prin investiții românești în toată lumea. Portalul unde te întâlnești când vrei cu antreprenori de succes din România și afli ceea ce te interesează despre românii de pretutindeni.

*

*

XX

X

Împreună putem face ca distanța să nu ne afecteze așa mult. Pentru că vom ști mereu unii despre alții, toți cei care ne conectăm prin aplicație. Acum avem legătura! Tot ce avem de făcut este să întărim această legătură, să devină mai puternică, mai eficientă și durabilă.

*

Aplicația a fost dezvoltată și integrată de RePatriot cu scopul de a apropia românii de pretutindeni și este realizată cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Fundației Romanian Business Leaders, Ligii Studenților Români de Pretutindeni și Fundației Națională a Tinerilor Manageri.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*