Țara noastră împlinește anul acesta 100 de ani și vom merge la Alba Iulia să ne arătăm recunoștința pentru asta. Ne dorim să fim împreună în capitala de suflet a românilor și să ne gândim la ce putem face fiecare dintre noi pentru viitorul ei.

 

În perioada 4-7 octombrie 2018, chemăm alături de noi, la “RePatriot Summit – Noi facem România mai bună!“, oameni de afaceri români de succes din Țară și din Diaspora, purtători ai credinței că “se poate!”, să pornim noi parteneriate strategice și de afaceri pentru următorii 100 de ani. Vom explora astfel subiecte legate de oportunitățile de afaceri pe care România le oferă și cum arată contextul pentru demararea acestora, dar și cum putem consolida punțile de colaborare și promovare reciprocă între noi.

 

Anul acesta, în premieră, vom recunoaște 100 de români de pretutindeni cu rezultate remarcabile și care sunt apreciați pentru meritele lor și pentru puterea lor inspirațională. Vă invităm să nominalizați persoane care considerați că merită să fie aplaudate, în cadrul unei Gale de premiere și pe care să le includem în Topul 100 Români de Pretutindeni, trimițând un email la summit@repatriot.ro.

Mesajul nostru este simplu: Hai să facem împreună afaceri acasă! Centenarul înseamnă, în primul rând, să ne unim forțele pentru un viitor așa cum ni-l dorim!

Descarcă Broșura RePatriot Summit, Alba Iulia 2018 de aici și prima ediție Top 100 Români de Pretutindeni de aici.


Vreau Sa Particip la RePatriot Summit 2019


Obiective

  • Prezentarea oportunităților pe care România le oferă investitorilor, în general, și investitorilor români din Diaspora în special.
  • Prezentarea, într-un mod pragmatic, a cadrului general pentru investiții în România, transpusa prin realizarea unui studiu despre contextul investițional în România
  • Facilitarea dialogului și construirea unei punți de colaborare și promovare reciprocă a celor două categorii de invitați participanți.
  • Obținerea de rezultate concrete, respectiv: noi investiții atrase în România, lansarea de parteneriate strategice, idei de afaceri, exporturi.
  • Realizarea unei platforme de discuții și de generare inițiative legislative și nu numai în scopul îmbunătățirii mediului de afaceri românesc. Tocmai de aceea, Summit-ul va facilita discuțiile formale cu cele informale, networking-ul cu dezbaterile pe subiecte de interes pentru oamenii de afaceri sau companiile doritoare să investească în România.

.


Organizatori

logo organizatori


Parteneri

Parteneri Gold

Parteneri Silver

Parteneri Bronze

Parteneri Regular

Parteneri

Parteneri Media