*

Am început cu “Împreună pentru România”, am continuat să “Investim în România”, am arătat că “Noi Facem” și continuăm să “Credem în România”, o Românie prosperă în continuă dezvoltare pe baza resurselor, oamenilor și oportunităților existente. Ne dorim să generăm noi investiții dar și să aducem instrumente pentru excelență în afaceri, să stimulăm competitivitatea și să ne aducem aportul la educația românilor de pretutindeni prin schimbul de bune practici și de know-how.

**

În acest sens, vă așteptăm alături de noi în perioada 1-4 Octombrie, la RePatriot Summit, Ediția a V-a, cel mai mare summit dedicat Diasporei românești, care va aduce împreună peste 500 de antreprenori și oameni de succes români de pretutindeni. Anul acesta vom ține majoritatea sesiunilor online și vom transmite live din toate colțurile lumii timp de patru zile, Vom interacționa cu români remarcabili, oameni de afaceri și lideri din domeniile lor de activitate, vom organiza workshop-uri interactive pe teme de actualitate ținute de profesioniști în domeniu și vom oferi bune practici și soluții concrete pentru acestea.

Am încurajat conectarea Diasporei la mediul de afaceri din România încă timp de patru ani, prin cele patru ediții anterioare RePatriot Summit și continuăm să acționăm. A fost o onoare pentru noi ca în cadrul acestor evenimente să avem susținerea mai multor personalități din mediul privat, public sau academic, care au dat o importanță deosebită mesajului de conectare a Diasporei cu Țara. Acest lucru a fost remarcat de către invitații noștri de pretutindeni, oameni de afaceri influenți în țările de adopție, care au străbătut cale lungă, cât și de oamenii de afaceri de Acasă, liderii de business prezenți care împreună grupau peste 15% din PIB-ul României. Mai multe despre edițiile anterioare puteți vedea aiciAici găsiți agenda.

Mii de români din Diaspora sfințesc locul în care trăiesc și muncesc, oameni apreciați în țările de adopție. Noi, cei din țara, avem nevoie de bune exemple, să ne mândrim cu ei și să ne întărim încrederea că vom reuși. Astfel, vom continua și anul acesta să-i cunoaștem și să-i apreciem în cadrul Galei Top 100, când vom premia încă 100 de români din afara granițelor. Aici cele trei ediții “Top 100 Români de Pretutindeni”.


Organizatori


PARTENER PRINCIPAL REPATRIOT SUMMIT 2020

PARTENER PRINCIPAL TOP 100

Parteneri Silver

Parteneri

Parteneri media