În fiecare an RePatriot Summit reunește Acasă oameni de afaceri români din toată lumea. Cea de-a opta ediție a summitului va avea loc în perioada 5 – 8 octombrie 2023, la București și Constanța și vă așteptăm alături de noi!

Deschiderea oficială a ediției a opta RePatriot Summit va avea loc în 5 octombrie, la Opera Națională București, când gândurile noastre toate se vor îndrepta spre lucrările și acțiunile gândite cu grijă pentru această ediție. Având pregătit în deschiderea summitului și un moment în care vom celebra și personalități românești din toată lumea la gala festivă “Top 100 Români de Pretutindeni”, ediția a VI-a.

Conceput ca un adevărat maraton de networking al românilor de pretutindeni, vom începe vineri, 6 octombrie, lucrările summitului la Palatul Parlamentului, iar de sâmbătă vom continua în Constanța, LifeHarbour Limanu. Cum ne dorim să construim împreună, dacă aveți propuneri de teme sau subiecte pe care să le dezbatem în această ediție le puteți transmite cât mai curând la summit@repatriot.ro.

Agenda Repatriot Summit 2023 poate fi văzută aici.

.

Vino și tu alături de noi! Să fim împreună la cel mai mare Summit dedicat Diasporei românești care reunește antreprenori și români de succes de pretutindeni.

.


PARTICIPANȚI

PARTENER GOLD

PARTENERI SILVER

PARTENERI REGULAR

Health Partner

Organizatori


PARTENERI INSTITUȚIONALI

PARTENERI MEDIA