.

RePatriot Summit 2023. Credem în România

.

În fiecare an RePatriot Summit reunește Acasă oameni de afaceri români din toată lumea. Cea de-a opta ediție a summitului va avea loc în perioada 5 – 8 octombrie 2023, la București și Constanța și vă așteptăm alături de noi!

Anul acesta pregătim multe surprize! Fiecare dintre cele șapte ediții ale celui mai mare summit dedicat Diasporei românești a adus împreună în fiecare an peste 300 de antreprenori şi manageri de top de peste hotare, împreună cu antreprenori și manageri de top din România, demonstrând cât de intens “Credem în România” și cum acest lucru poate schimba viitorul țării noastre.
.

Deschiderea oficială a ediției a opta RePatriot Summit va avea loc în 5 octombrie, la Opera Națională București, când gândurile noastre toate se vor îndrepta spre lucrările și acțiunile gândite cu grijă pentru această ediție. Având pregătit în deschiderea summitului și un moment în care vom celebra și personalități românești din toată lumea la gala festivă “Top 100 Români de Pretutindeni”, ediția a VI-a.

Conceput ca un adevărat maraton de networking al românilor de pretutindeni, vom începe vineri, 6 octombrie, lucrările summitului la Palatul Parlamentului, iar de sâmbătă vom continua în Constanța, LifeHarbour Limanu. Cum ne dorim să construim împreună, dacă aveți propuneri de teme sau subiecte pe care să le dezbatem în această ediție le puteți transmite cât mai curând la summit@repatriot.ro.

.

Vino și tu alături de noi! Aplică completând formularul din butonul de mai jos.


PARTICIPANȚI

PARTENERI

Organizatori