Diaspora Performance Talks. Împreună susținem și promovăm performanțele românilor de pretutindeni. 

Ne mândrim cu românii de pretutindeni. Români care, prin rezultatele lor, cresc renumele României în afara țării și setează un exemplu de profesionalism, performanță și dedicare. Români care au câștigat respectul lumii în țările de adopție în care profesează și au obținut succese remarcabile în multe domenii. Avem nevoie de bunul lor exemplu. Cine sunt oamenii din spatele rezultatelor? Ce și cine i-a ajutat să ajungă la această performanță? Criterii? Cum și-au monitorizat parcursul și ce provocări au întâlnit? Care este volumul de muncă? Cum colaborează cu românii de acasă? 

_

În fiecare miercuri, la ora 19:00, vom aduce un astfel de invitat care să răspundă la acest gen de întrebări. Live în pagina noastră de Facebook, emisiunile Diaspora Performance Talks sunt moderate de Gabriel Iștoc – Antreprenor, B-Team și Dan Berinde – CEO Coaching Partners. 

_
Noi, RePatriot, Coaching Partners și RBL avem ca valoare comună performanța și dorința de a o susține și promova în toate formele ei. De aceea organizăm împreună Diaspora Performance Talks, o serie specială de evenimente dedicate românilor cu rezultate remarcabile din afara țării. 


Emisiuni #PerformanceTalks