Mulți ani, România a fost neglijată de turiști. Astăzi, situația se schimbă, iar comorile și bogăția culturală a acestei țări « din Est » trezesc din ce în ce mai mult curiozitatea turiștilor străini.

România este o perlă a turismului ce merită descoperită

De ani de zile vorbim despre marele potențial al turismului românesc, admirăm frumusețile naturale și ne mirăm că nu ne atingem acest potențial și avem mult prea puțini turiști străini în România. În același timp, dacă fiecare român din Diaspora ar convinge un singur vecin sau prieten  din țara în care trăiește să vină în România ca și turist și l-ar însoți, am avea, doar așa, 10 mil de turiști in plus în țară.

_

RePatriot Turism. Un proiect pornit din pasiune și drag de țară adresat Diasporei

_

Cine suntem noi?

RePatriot Turism este o inițiativă care își propune promovarea României ca destinație turistică pe piața internațională și creșterea turismului de incoming cu ajutorul românilor de pretutindeni. În paralel, dorim să contribuim la creșterea și activarea românilor din străinătate prin dezvoltarea unui proiect național și internațional, prin care să creăm o rețea formată din agențiile de turism cu acționariat românesc din străinătate și din specialiștii în turism din Diaspora, care să promoveze România. 

_

_

Dacă fiecare om din diaspora ar atrage către România un străin pe an, am avea un surplus de 10 milioane de turiști.

_

Obiective RePatriot Turism 2021

🔹  Conectarea Agențiilor de turism și a antreprenorilor, pentru  Identificarea/crearea produselor de turism românești și promovarea acestora în Diaspora.

🔹  Crearea unei rețele de minim 5  comunități RePatriot Turism în cele mai reprezentative orașe europene.

🔹  Atragerea a 10.000 de turiști străini, până în 2021, în România, prin intermediul evenimentelor RePatriot Turism.

_

Cum ar fi să ne unim forțele și să luptăm împreună, acum, azi, pentru viitorul de mâine?


Articole #RePatriotTurism

Vreau să mă alătur inițiativei RePatriot Turism

Reprezinți o agenție de turism românească din Diaspora care promovează România, o agenție de turism din România care face incoming sau pur și simplu vrei să promovezi turismul în România? Atunci vino alături de noi să promovăm România ca destinație turistică pe piața internațională! Detalii la turism@repatriot.ro.

 

 

Inițiativă sprijinită de Enterprise, Arta Dofna, Book Tes, Hanul Vatra, Outdoor Activities in Romania și Travel Land