„Top 100 Români de Pretutindeni”- Ediția 2019 a fost publicat în 4 octombrie 2019 ca supliment al Revistei Newsweek România și poate fi descărcat de aici.

GALA DE PREMIERE

***


RePatriot rămâne fidel misiunii sale de a atrage românii plecați mai aproape de România

Am căutat să nominalizăm persoane care au reușit să se afirme prin rezultate, proiecte și acțiuni remarcabile, care locuiesc și profesează în afara țării de cel puțin trei ani. Persoane care cred în viitorul României, în ideea de încurajare a românilor din străinătate să mențină legătura cu țara și să se implice în dezvoltarea ei. Lista a fost creată de românii din comunitatea RePatriot care, indiferent de locul în care trăiesc, au făcut propuneri pentru nominalizări.

Propunerile au fost primite pe site-ul repatriot.ro, iar pe 4 Octombrie am avut o ceremonie specială la Summitul RePatriot din Bucovina, pe care o puteți vedea aici.

Suntem conștienți că mai sunt zeci de mii de români care ar merita să fie pe această listă și de aceea am dori să continuăm demersul nostru pentru ca în fiecare an să adăugăm oameni care merită să fie cunoscuți și aplaudați. Mai multe la summit@repatriot.ro.

Mulțumim Newsweek România pentru sprijin și pentru promovarea românilor deosebiți de pretutindeni!