RePatriot este aproape de Eroii celui de-al Doilea Război Mondial  

*

Ne dorim o Românie în care eroii să fie cunoscuți,  recunoscuți, respectați și să reprezinte o sursă de inspirație pentru nouă generație. Principiile după care s-au călăuzit cei ce au apărat țara cu armă în mână să reprezinte temelia pentru construirea viitorului națiunii. Sacrificiul lor pentru România trebuie să fie mereu recunoscut, evocat din generație în generație. Cei peste 2.600 de Eroi din Al Doilea Război Mondial, care sunt încă printre noi (2022), trebuie să primească respectul cuvenit, pe măsura sacrificiului. Ei pleacă din această lume insuficient cunoscuți. 

_

_

Trecutul și viitorul trebuie să fie așezate la locul lor, cu o reverență necesară în fața înaintașilor și responsabilitate pentru moștenirea pe care o predăm purtătorilor de viitor. Încă nu este târziu să ne întâlnim în aceeași poveste cu românii care au luptat în anonimat pentru unitate și cei care au rămas într-o țară în care-i despart mai multe decât îi aduc laolaltă. Doar împreună putem visa la o Românie în care eroii să fie cunoscuți, respectați și să devină veritabile modele de inspirație pentru tânăra generație.


Articole #AlăturideVeterani

Credința în eroi naște eroi, astfel că generația tânără are șansa unică de a înțelege că libertatea de a trăi, de a visa și de a iubi are întotdeauna un preț plătit de cei care au văzut în lupta pentru eliberarea și întregirea neamului românesc o cauză mai presus de propriile vieți, iubiri, ori aspirații.

Campania “Alături de Veterani”, susținută de RePatriot și Asociația Alături de Eroi, s-a desfășurat în contextul manifestărilor dedicate Zilei Veteranilor de Război, sărbătorită la 29 aprilie și a constat într-o acțiune de distribuire a unor pachete cadou cu ocazia Sărbătorilor de Paști pentru toți cei 2.610 veterani din cel de-Al Doilea Război Mondial de pe teritoriul României, precum și pentru cei opt din Republica Moldova.

_

Punem Eroii înaintea noastră și Țara înaintea tuturor! Dacă doriți să vă implicați în proiect, vă rugăm să ne scrieți la office@repatriot.ro