Repornirea economiei se face cu inteligență și curaj. Încredere România!

*

Este o perioadă în care lucrurile se schimbă rapid și suntem nevoiți să ne adaptăm factorilor externi cu agilitatea și responsabilitatea impuse de o condiție nouă de mediu și să venim cu multiple scenarii pentru a asigura continuitatea companiilor noastre. COVID-19 nu va schimba trendurile, ci le va accelera. Criza a ajutat tehnologia să pătrundă și mai mult în viața oamenilor și este un bun motor de eficientizare, iar implicarea noastră este foarte importantă.

Astfel organizăm mase rotunde online cu oameni de afaceri din Diaspora și România unde discutăm despre ce se întâmplă acum în economie, despre cum merg afacerile antreprenorilor români de pretutindeni, despre cum vom reuși să recuperăm și analizăm situația actuală. În același timp, ne propunem să oferim o perspectivă largă a modului în care diferite state au reacționat și cum sunt afectate afacerile românilor din Europa și Statele Unite, prin participarea invitaților noștri, români implicați în comunitățile din țărilor de adopție.

Întrebări generale la care ne propunem să răspundem: Care este impactul până acum în business? Cum micșorăm pierderile? Ce fac antreprenorii și șefii de companii? Care sunt, totuși, oportunitățile? Cum repornim? Revinim cu vești despre următorul eveniment.

 


Articole #RePatriotLIVE

Alte articole pe această temă

#RePatrioLIVE este o inițiativă prin care ne-am propus să susținem antreprenorii români de pretutindeni și să venim recomandări de soluții care sprijine afacerile noastre. În paralel, ne dorim să contribuim la creșterea și activarea românilor din străinătate care să susțină dezvoltarea economică a României.

Transmisiune Live (Summit RePatriot 2022)