*

*

„Top 100 Români de Pretutindeni”- Ediția 2020 a fost publicat în 9 octombrie 2020 ca supliment al Revistei Newsweek România și poate fi descărcat de aici.

*


GALA DE PREMIERE

***

GALA TOP 100 ROMÂNI DE PRETUTINDENI – RePatriot Summit 2020

Apreciem performanța românilor de pretutindeni ?Mii de români din Diaspora sfințesc locul în care trăiesc și muncesc, oameni apreciați în țările de adopție. Noi, cei din țară, avem nevoie de bune exemple, să ne mândrim cu ei și să ne întărim încrederea că vom reuși. Astfel, continuăm și anul acesta să-i cunoaștem și să-i premiem în cadrul Galei Top 100 Români de Pretutindeni.

Publicată de Repatriot pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

 

 

 

RePatriot rămâne fidel misiunii sale de a atrage românii plecați mai aproape de România

 

Am căutat să nominalizăm persoane care au reușit să se afirme prin rezultate, proiecte și acțiuni remarcabile, care locuiesc și profesează în afara țării de cel puțin trei ani. Persoane care cred în viitorul României, în ideea de încurajare a românilor din străinătate să mențină legătura cu țara și să se implice în dezvoltarea ei. Lista a fost creată de românii din comunitatea RePatriot care, indiferent de locul în care trăiesc, au făcut propuneri pentru nominalizări.

Suntem conștienți că mai sunt zeci de mii de români care ar merita să fie pe această listă și de aceea am dori să continuăm demersul nostru pentru ca în fiecare an să adăugăm oameni care merită să fie cunoscuți și aplaudați. Mai multe la summit@repatriot.ro.

Mulțumim Newsweek România și Dedeman pentru sprijin și pentru promovarea românilor deosebiți de pretutindeni!

***

PARTENER PRINCIPAL TOP 2020