Afaceri bune în România pentru o repatriere profitabilă

.

Prin RePatriot, atragem românii plecaţi în străinătate înapoi acasă pentru a deschide o afacere stabilă. Acum, împreună cu TradeX – Transfer Afaceri, venim către voi cu o oportunitate deosebită: aceea de întoarcere acasă prin cumpărarea unei afaceri care deja funcționează.

Pentru aceia dintre voi care doresc să se reîntoarcă, cumpărarea unei afaceri este o alternativă simplă și mai convenabilă decât înființarea unui start-up. Știm că legislația din România încă nu este prea prietenoasă, când vrem să punem pe picioare o afacere nouă. Astfel, investiția într-un business deja funcțional, cu toate documentele și autorizațiile de funcționare obținute, vă va scuti de bătăi de cap și timp pierdut pe la diverse instituții. În continuare vă vom prezenta principalele motive pentru care primul pas înapoi spre România poate fi făcut astfel.

.

Avantajele cumpărării unei afaceri versus înființarea unui start-up 

⚪  modelul de business este deja validat, iar vadul comercial creat și în exploatare;

⚪  în cazul afacerilor productive, fluxul tehnologic este operațional și poate fi cel mult optimizat sau scalat de noul antreprenor;

⚪  există o echipă de personal deja creată, iar angajații știu cum funcționează afacerea și au nevoie de îndrumare minimală;

⚪  compania produce venituri constante, prin urmare și timpul de recuperare a investiției poate fi estimat încă de la momentul cumpărării afacerii;

⚪  posibilitatea finanțării activității sau capitalului de lucru prin credit furnizor, dificil de obținut în cazul unui start-up; 

⚪  posibilitatea accesării de fonduri europene, de finanțări bancare pentru investiții suplimentare este mult mai fezabilă în cazul unei afaceri stabile pe piață;

⚪  în cazul preluării unei afaceri care ar necesita obținerea de autorizații, licențe și avize specifice activității la stadiul de start-up, veți evita blocajele și birocrația obținerii acestora.

.

Proiectul nostru, Oportunități de afaceri, își propune să vă prezinte cât mai multe variante de afaceri de vânzare, care să vă ofere oportunități reale de întoarcere acasă în condiții de siguranță profesională și financiară. Afaceri stabile, cu un foarte bun potențial de creștere, care sperăm să vă impulsioneze să faceți primii pași înapoi spre România.

.

După cum bine știm cu toții, mediul de afaceri din România este unul divers, în continuă schimbare și evoluție, însă, în ultima vreme, am remarcat câteva industrii atractive, mai ales datorită posibilității de accesare a fondurilor nerambursabile pentru dezvoltarea afacerilor: agricultura și acvacultura, industria transporturilor, producția de orice fel, energia verde și domeniul tehnologiei și comunicațiilor.


OPORTUNITĂȚI DE AFACERI

România oferă oportunități de afaceri surprinzătoare, care vă pot oferi o viață mai liniștită, productivă, aproape de cei dragi!

.

Noi, cei din echipa RePatriot, ne străduim să oferim oportunități reale și sigure pentru a vă reîntoarce în România. Credem că aceste afaceri pot fi o cale potrivită și vă invităm să aflați mai multe despre ele, accesând link-urile asociate fiecărei oportunități și contactând-o pe Ramona Ungur, la adresa de e-mail ramona.ungur@trade-x.ro sau numărul de telefon +40721 864 735.

.

Oportunități de afaceri, un proiect RePatriot în colaborare cu TradeX – Transfer Afaceri, prin care sprijinim românii plecaţi să revină acasă prin preluarea de afaceri bune din țara noastră.